256

Double trouble: Chri Chri Birthday Bash & Mag

Favorit-magasinet er endelig trykt – ChriChri Mag is out!

Chri Chri Mag

Så snart jeg har tid, elsker jeg at læse med hos online-magasinet ChriChri, netop fordi det berører så mange ting, som jeg alligevel går og funderer over. Man kan vel nærmest kalde det et web-univers for kvinder, hvor der altid er gode, relevante emner at læse om.Netop at sætte fokus på mange af de områder, der måske tidligere har været tabu-belagte emner, gør det hele meget mere interessant. Samtidig er der en masse lækre opskrifter, samt tips og tricks til alverdens daglige udfordringer. Derudover er det selvfølgelig en væsentlig faktor, at jeg kender selveste hende den smukke berømthed, som er editor-in-chief.

 

260 261

Christiane S-M har opbygget sit web-univers således at der også er plads til læsernes mening. Man kan vælge fanen sharing-is-caring, hvor der hver måned er et udvalgt emne, som læserne kan bidrage til med egne oplevelser og erfaringer. Det gør det hele lidt mere jordnært, og det er let at finde rundt på siden. Kort sagt: har du tid til overs en dag; er ChriChri ret godt tidsfordriv…Med noget mere tankevækkende outcome end en tur forbi Facebook.

250

Den ultimative drøm gik i opfyldelse for Christiane og Team ChriChri den 3. august 2015, hvor det første trykte magasin blev lanceret. Dvs. at vi læsere endelig fik mulighed for at bladre i rigtige papirs-sider!

256

Jeg var så heldig at være med til det event, som både var 1 års fødselsdag for online udgaven samt festen i forbindelse med lanceringen af magasinet. Jeg kan kun sige: Det er simpelthen så skønt for en sønderjyde at komme til storbyen og opleve lidt stjernedrys. Jeg havde i denne ombæring mine 2 små sønner på 5 og 6 år med til København, – de blev afhentet i Kødbyen og skulle lege med min kusines børn mens jeg var til fest.

266 265

Festen begyndte kl. 17, og jeg havde lige gået en lille runde med børnene inden, bare for at opsnuse den korrekte adresse. Jeg har ikke tidligere besøgt SOHO, som er et kontorhotel i Kødbyen, som umiddelbart ser lidt… øhmm.. ud som resten i Kødbyen, men som I kan se på billederne, var det faktisk en skøn lille oase med en fantastisk tagterrasse i hjertet af København.

Den 3. august, hvor festen for presse, co-celebs, familie, venner osv. blev afholdt, var en meget varm sommerdag, så tagterrassen osede af sydlandsk stemning med grønt gulvtæppe, sol, blå himmel, god musik, is, drinks og mange fantastiske og fancy smukke mennesker iført solbriller.

282287

Temaet var candy shop, og allerede ved indgangen blev jeg mødt at pastelfarvede balloner, der viste vej til tagterrassen.

310 311

Der var goodie-bags med ChriChri-logo, og i disse lå dejlige gaver – bl.a. en goodie-box med de lækreste produkter i. Min goodiebox har beach babe-tema, men jeg bemærkede at nogle havde et andet tema – såsom mini-cruise. Vi kan jo heller ikke alle være beach babes. 


Desuden var der en skøn ring fra Louise Kragh, som også stammer fra Århus, – og som min kære mand faktisk allerede har fundet gode sager fra i forbindelse med min fødselsdag. Derudover var der skønne pleje-produkter fra restylane og mascara fra Michael Kors. Slet ikke noget at kimse ad..  Et trykt magasin, hvor vi kunne få syn for sagen lå der også i posen.

274

Magasinet er trykt i 5000 eksemplarer, og ved lancerings-festen var der allerede solgt 4250 eksemplarer i forsalg. Det er jo helt vildt! Jeg er ovenud glad for min udgave, som rent faktisk blev læst fra ende til anden. Ikke noget med bare at skimte og bladre igennem kedelige sider.. Næh, nej.. Her har vi at gøre med et magasin, der rent faktisk fangede mig på samme måde som dengang, hvor jeg havde tid til (og interesse i) at læse blade som f.eks. Woman og Cosmopolitan, som fyldte meget i mit liv i slut 90’erne og starten af 00’erne. – Vel at mærke inden jeg fik børn, karriere, hus og mand..

Mine interesser var ikke helt de samme inden jeg blev voksen og mor, så det er dejligt idag at kunne læse noget, der ikke omhandler teenageproblemer, kærestesorger, “11 tegn på utroskab” osv.

285

ChriChri Mag tager os med bag kulisserne – både hos hele teamet, men også ved interviews med interessante mennesker(kvinder), som har noget at dele med omverdenen. For 1. gang længe, kunne jeg ikke bare sådan uden videre lægge læse-stoffet til sidde og lukke magasinet, men havde et behov for at bladre videre og ville have mere.

Den 4. august var der så 100 læsere, der kunne medbringe en gæst hver til endnu en fest, – men den endte vist i skybrud. Se mere om Christiane på instragram  eller se videoen fra festen her. Jeg har skimtet mig selv et par gange i baggrunden – men da vist også kun fordi jeg ved, hvor jeg befandt mig. Til begge fester spillede DJ Maria Barfod lækkert musik, og den dygtige sangerinde Szhirley berigede vores ører yderlige med hendes nyeste hit og smukke sangstemme.

Det skal nævnes at både hun og Christiane besidder en formidabel evne til at kunne styre showet, selvom alting måske ikke lige går som planlagt. Teknikken drillede lidt, – men det skræmte ingen. Der var lige et par minutters forsinkelse pga. en knækket ledning, men så kørte alt på skinner igen.

299

Som person er Christiane meget positiv og målrettet. Jeg må tage hatten af for hendes drive og gå-på-mod. Hun er helt klart en inspirationskilde for mange. Inclusive moi.

Sladderbladene har også skrevet lidt om eventen. Det kan du læse lige her, hvis ikke du søger efter det selv. Sidst men ikke mindst fandt jeg denne tekst om tankerne bag ChriChri – og så er der ikke mere at sige end: hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig at få fingre i et magasin, – hvis ikke det allerede er for sent!

2 tanker om "Double trouble: Chri Chri Birthday Bash & Mag"

    1. Hej Heidi. Det var dobbelt fejring – men bare en fest. Jeg var heldig at få invitation til 1 års fødselsdag hos ChriChri, som samtidig også var lancering af det 1. Magasin. Har du læst nr. 2 magasin?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *