Fantastiske Forårs Fornemmelser

De 3 F’er..

De 3 F’er….

Normalt ville jeg forbinde dem med ur-instinktet: Fight, Flight og Freeze, men da jeg personligt arbejder med at undgå at disse instinkter hersker i mange situationer i hverdagen, vil jeg her i foråret fokusere på de 3 F’er som: Fantastiske Forårs-Fornemmelser.
Fantastiske Forårs Fornemmelser - de 3 F'er
Fantastiske Forårs Fornemmelser

Der skal være mere fokus på positivitet, i det begrebet: Law of Attraction* virkelig har vist sit ansigt her i vinter-halvåret. Går du og er negativ, så kan jeg da love dig for at du også kun lægger mærke til alt det, der nu ikke er blevet nået, ordnet, fixet, gjort eller oveni købet er gjort forkert ! Det er da også alle andres skyld! -Nej, jeg skal til at være mere positiv og dagens første challenge er at tage ansvar og dernæst at være taknemmelig.

Taknemmelig fordi vi i dag er her. For at solen står skarpt på himlen,  mad på bordet, tag over hovedet, de skønneste børn…  ja, hermed er de første 5 ting opremset, og det er rimelig let, når vi starter fra bunden..  Udfordringen består i, at jeg hver dag vil fremhæve nogle flere ting at være taknemmelig over, så jeg kan viderebringe de fantastiske forårsfornemmelser til sommeren og resten af året.

Hvad er I taknemmelige over? Lad mig høre – smid en kommentar !

Hvad er “Law of Attraction”

Skøn aftenssol
Skøn aftensol – jeg er taknemmelig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *