IMG_3363

Dyr i mere end en forstand

Dagen bliver en dyr fornøjelse og har haft emnet “dyr” lige fra morgenstunden. Det startede ellers super godt med kaffe og lækker morgenmad med lune, lækre boller, – samtidig med udsigt til fodring af kamelerne i Zoologisk Have i København.

Atmosfæren i restauranten var skøn og udsigten endnu bedre.

IMG_3316

Jeg var endnu engang til møde med Pearson Eventnetværk for at sparre med andre mødearrangører, samt se på muligheder for lokaler og arrangementer i København.

Når vi samles, sætter jeg stor pris på Tina’s tradition omkring notesbøger i forskellige farver og temaer, – så kan deltagerne vælge deres præference og det er en sjov icebreaker.

Pearson Eventnetværk
Pearson Eventnetværk

12065892_482292315282545_8599824519067704601_n

I selskabslokalerne hang der gamle historiske billeder i sort/hvid, som satte en skøn stemning.


 I mødelokalerne er der mulighed for at afholde selskab og møder i henholdsvis lille eller sammenlagte lokaler.   Bordopstilling alt efter hvad der ønskes. Stemning og lokaler er virkelig hyggelige.
   Lokalerne havde selvfølgelig navne som “sommerfuglestuen” og Zebrastuen, som passer til stedet og til dagens tema “dyr”.
Der var også et noget mere råt auditorium.

IMG_3318

Vi fik også en rundvisning i  Zoologisk have, da det er muligt at stille et evt. arrangement på benene i elefanternes hus, samt i den arktiske ring, hvor isbjørnene holder hjemme.

IMG_3338

IMG_3335 IMG_3343 IMG_3361 IMG_3364

Bemærk baggrunden med løven i billedet til højre- det er ikke hver formiddag, jeg har fornøjelsen af at kunne lave selfies med vilde dyr.

Vejret var med os, og elefanterne nød deres legeplads ud mod Frederiksberg Have.

IMG_3334

“Dyr” havde jeg åbenbart ikke fået nok af, da jeg uheldigvis gassede lidt for meget op foran en fotovogn på Roskildevej. Øv øv øv øv… Jeg skulle bare lige væk fra den bil, som kom bagfra da jeg kørte ud fra parkeringspladsen og var så lige oppe at runde omkring de 60 km/t… Dumt og dyrt.  Nu ikke mere om dyr fra mig i dag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *