img_0167

Krybdyr og Krokodiller i Kolding

-Må vi røre ved slangerne? 

-Ja, men ikke ved hovedet, lød det fra damen med Python-slangen slænget om nakken, sådan lidt som dagens accessoire – som halstørklædet, der lige passede til det valgte outfit og de tussede arme.


Det var gode dyrepassere, som svarede tålmodigt på de mange spørgsmål fra både børn og voksne.


Børnene har nu rørt ved en ægte slange og var meget overraskede over det bløde skind. Hurtigt fik de øje på en Tiger Python, som havde sin ham placeret ovenpå sit bur, hvilket trak mindst ligeså meget opmærksomhed som slangen selv. Den var virkelig flot. Minder fra Thailand dukkede op, og børnene fik fortælling om da min mor og far holdte en sådan gul og hvid slange på en ferie i 2006… Gud er det allerede så mange år siden? 


Vi fik rørt ved skæg-agamer og kigget på skildpadder. Drengene var meget interesseret i en dyrepassers ord om, hvorfor skildpadderne ikke måtte røres.. det var ikke fordi de blev bange, men simpelthen fordi vi mennesker kunne påføre dem en masse sygdomme. 

Der var også en gammel krokodille. Så ja, vi har mødt plastic-hajer og robot-dinosaur i Kolding storcenter tidligere, men det er første gang med krybdyr og krokodiller. Vi ku’ li’ det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *