Leben in Hadersleben

Oplev mere!

Danmarks ukronede diamantdronning kommer til byen i samarbejde med ProjektPerfekt, som er et nyt lokalt firma, der vil skabe mere liv i den gamle borgerforening Haderslevhus i forskellige anledninger.

Første event henvender sig primært til byens forretningsdrivende, men enhver som ønsker at udvide sin horisont og opleve mere, er velkommen. Selve foredraget henvender sig både til kvinder og mænd og er normalt et lukket arrangement, så skynd dig at købe billet.

Der vil være et VIP-event “Diamonds & Caviar”, som er lanceret som et fyraftensarrangement, hvor de, der er heldige at have fri, så de kan nå frem til kl. 18, kan få noget at spise inden foredraget. Vin og vin fra Haderslev serverer et glas bobler, man kan smage dansk kaviar (patent 0001 i DK) fra mine fætre på Lyksvad, hvor de opdrætter ål samt russiske stør.

Selvfølgelig kan man til VIP-eventet også møde Katerina Pitzner og evt få signeret sine bøger.

Selve foredraget handler om hendes liv som kendis, spirituel og diamanthandler. Hun tager udgangspunkt i bogen diamantjægeren -en rå verden i glimt, men løfter også sløret for de energier, hun mærker fra både diamanter, dyr og mennesker.

Læs med her: ProjektPerfekt

Og følg med i debatten i begivenheden her: Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *