untitled

Se og hør hvad du vil

Anne Deppe i Se og Hør – tænk engang at min tidligere kollega, som har gjort kick-ass karriere og er blevet en stjerne-coach, ender i Se og Hør med nyheden om at hun skal være mor…

Jeg er simpelthen imponeret over, hvor villig hun er til at dele alt det, vi andre ikke tør.  Så da hun blev gravid og hendes tanker ikke rigtig omhandlede business længere, men det, der foregik i maven, – lavede hun da bare en ekstra blog om graviditet og babyer, så hun igen havde mulighed for at dele ud at hendes tanker, frustrationer, succes-oplevelser til den rigtige målgruppe og forhåbentlig få feedback fra jer derude.

deppe_nyny1

661028_930_9300_28_0_1518_1049_2

Her kan du se flere billeder af Anne i fuldt vigør som foredragsholder, selvom hun er meget gravid. Jeg var selv til et foredrag med hende, mens hun var gravid – gæt hvad det omhandlede: “Sådan skaber du en blog, selvom du er en nobody” – læs mere lige her.

Det er fedt at se sådan et drive, der er i de personer, der brænder for deres arbejde. Jeg har fulgt Annes oprindelige blog, som omhandler hendes foredrag og powertalks som indeholder fantastisk jordnære,  inspirerende oplevelser til både privat- og erhvervslivet. Tag et kig på den – der er helt sikkert også noget for dig.

Anne er den slags pige, som tør. Som tager springet. Hun manglede penge til at kunne fuldføre sin drømmeuddannelse som coach, og spurgte derfor efter støtte og økonomisk hjælp via facebook – hvilket selvfølgelig affødte et ramaskrig i dagens Danmark, men det lykkedes hende at gennemføre. Derefter skrev Anne en bog.

anne
KØB-ANNE-DEPPES-BOG-HER
Jeg har været så heldig at få et signeret eksemplar af hendes bog, og kan kun anbefale jer at læse den. Den handler om at turde gå udover sin egen grænse og er et statement i forhold til janteloven, som vi desværre i Danmark stadig er meget prægede af. Hvorfor vi skal agere sådan, er for mig uforståeligt. Se nu den seneste flygtningestrøm, som ankom fra Syrien for en måneds tid siden.. At nogle mennesker gav sig til at spytte efter dem, er da en direkte udførsel af janteloven, som altså ikke bør sidestilles med grundloven. Også i denne sag var Anne Deppe at finde i TV, da hun og flere andre gik sammen om en indsamling af penge og tøj til de mange flygtninge.  I kan tænke om det, hvad I vil, for det, der inspirerer mig, er netop at Anne gør, hvad hun vil, i stedet for så mange andre, som kun lader til at se og høre hvad de vil.

Hatten af for Anne – hun er for sej!

Hav en god dag derude – og vær gode ved hinanden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *