img_7731

Sød musik i mine ører

I torsdags var der uofficiel åbning af festugen i Århus, hvor selveste L.O.C gav koncert i sin hjemby. Det var vildt. Musikhusparken var fyldt og han gjorde det fantastisk.


Jeg stod også i univers for 10 år siden og hørte ham spille i festugen. Pladsen foran domkirken var proppet med mennesker og de hvide telt-duge dannede rammen om en stjernestund. Det var stort. Denne gang var det endnu større. Han er simpelthen så dygtig til at følge med tiden – næsten bedre end os andre.


Vi havde børnene med til koncert for første gang og selvom det var sent, så var det det hele værd. En stor oplevelse for små drenge. De har ventet længe på at måtte komme med til lige præcis Liams koncerter.


Næste morgen fik de lov at sove en time længere. Vores ældste pralede i skolen med at komme for sent fordi han havde været til koncert. Vores yngste vågnede og var så stolt over at have oplevet noget som kun skete 1 eneste gang i livet. Netop at høre Liams nye single for første gang.Den nye single  blev spillet første gang i torsdags og udgivet fredag. Igen en tekst som er en ærlig fortælling fra hjertet – der rammer lige i hjertet. Læs teksten her.

Da jeg hørte den under koncerten var det mest stemningen, der hang fast i hukommelsen efterfølgende, men nu har jeg hørt den et par gange herhjemme og den bliver bare bedre og bedre.. Melodien hænger fast og omkvædet kører i hjernen selvom musikken er slukket. Se, det er et hit.


Læs gaffas anmeldelse af koncerten lige her. Koncerten har fået 5 stjerner og anmelderen fortæller mere om playlisten, gæsteoptræden af krøltoppen Marwan og hele stemningen.

Husk lige at lytte til “10 fod høj”… Linket kommer igen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *