vinter2013 462

STASIA: Show, Stjerner og Stjålne goodie-bags!

Modeshow – Min debut som gæst

Da jeg modtog den flotte sorte kuvert med invitationen, var jeg slet ikke i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lave alle mine planer om.  At få muligheden for at deltage som gæst til STASIA’s off Schedule “LaceByStasia” modeshow i Copenhagen Fashion Week var ganske enkelt en så enestående oplevelse, at jeg ikke måtte gå glip af den.

vinter2013 439

I januar 2014  tog jeg derfor til mit første sådan “rigtige” modeshow. Selvfølgelig har jeg været til modeshow før, men ikke i samme liga. Ikke til Stasia’s modeshow. Hun er jo sådan en, man ser i TV og læser om i bladene… Hun laver kjoler til de kendte og kongelige, så det var pludselig meget mere seriøst og professionelt end hvad jeg tidligere har været med til. Jeg var i tvivl om, hvordan det hele foregik, hvad skulle jeg tage på og hvordan skulle jeg reagere ved ankomsten. Bliver der lagt mærke til én, eller er man helt anonym i forhold til alle de andre ? Jeg havde sommerfugle i maven over at skulle se alle de kendisser og den røde løber i virkeligheden!

Stasia

Jeg  tog afsted med et par kolleger, og mødtes med min veninde Christiane Schaumburg-Müller, som fra hendes siddeplads på 1. række kunne tage billeder af de donerede sko fra Deichmann – som i bund og grund var hele årsagen til, at jeg blev inviteret.  – Ud af en af Christiane’s kontakter fik jeg en god ven, som introducerede mig (som repræsentant for Deichmann) og CPHFW for hinanden, så tingene kunne gå op i en højere enhed.

vinter2013 458

Copenhagen Fashion Week er helt klart alt det, man hører om. Fashionistas og kendisser overalt i byen. Fashion Exclusive valgte at re-poste et af de billeder, som jeg uploadede på min Instagram-profil – hvilket må ses som anerkendelse til Christiane’s evner som fotograf.

vinter2013 460vinter2013 461

Du kan se flere typer og købe de lækre modeller fra Catwalk og 5th Avenue by Deichmann lige her.

STASIA er helt klart Danmarks ukronede Dress-Dronning. Hendes LaceByStasia er helt igennem fantastisk og man vil blot ønske at kunne have råd til at købe hele kollektionen.

vinter2013 459vinter2013 463

Selve showet var smukt.. En exceptionel oplevelse. Lokation: NIMB. Efterfølgende var der RECEPTION. Det hele blev afholdt af Fashion Exclusive og hovedsponsorer var Jyske Bank og Mercedes Benz, Tydeligvis.. Summerbird havde sponsoreret skønne flødeboller med hvid chokolade og lakridssmag.. Mmmm.. Aftenens favorit var dog  Martini med kaffesmag.

På storskærm kunne man se de nyeste reklamer fra Mercedes. Bordene var flot dekoreret med neglelak i høje tårne ved ankomsten,  senere blev de dog skiftet ud med Mercedes modelbiler, – lige indtil de forsvandt på mystisk vis.  Om det er normalt at have lange fingre i fine kredse, ved jeg ikke, men jeg blev dog alligevel overrasket over alt det, der pludseligt ikke var der længere.  Der var store goodiebags med logo fra Kevin Murphy på alle pladserne, men desværre nåede jeg ikke at se, hvad der reelt var i dem, eftersom nogle af gæsterne ikke havde nok i deres egen. Både min kollega’s og min goodie-bag blev simpelthen tømt i garderoben, selvom de hang inden under vores jakker på en bøjle.

Inden vi opdagede dette, nåede vi dog  at nyde intim-koncerten med Barbara Moleko . – Og ja, det er Medina i baggrunden!

vinter2013 451

Godt gal i skralden (pga. tomme goodie-bags – og måske lidt for mange kaffe-martini’s, som gjorde mig lidt mere end lettere beruset) fik jeg brokket mig til ret mange af de mennesker, som også var på vej hjem. F.eks. til et par af de fantasiske 5. Jeg erindrer, at bl.a.  Bill Holmberg forbarmede sig over mig og gav mig en 3-pak MAC lipgloss fra sin egen pose som plaster på såret… eller en pæn måde at lukke arret på, måske… Det er skønt, at der stadig findes rare mennesker, som ikke bare tager, men rent faktisk giver. Så: 1000 Tak for det, Bill. Jeg håber og ønsker at Karma-Politiet vil tage sig godt af dig – og knap så godt af dem, der tømte poserne i garderoben. Tak til Alf og Stasia for en kæmpe oplevelse !

Få lækkert hår

Dagen derpå kan du læse mere om i mit tidligere indlæg lige her.


// ]]>

En tanke om "STASIA: Show, Stjerner og Stjålne goodie-bags!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *