STAY

Stay

De fleste kender nok STAY Copenhagen for det sted, hvor bl.a. Medina, den feterede tennisspiller/playboy wannabe Frederik Fetterlein og Christopher bor.

Igennem Pearsons Eventnetværk bliver jeg sammen med andre møde-arrangører inviteret ud for at se på nogle skønne møde-lokationer i København. Denne gang besøgte vi det flotte lejlighedshotel STAY på Islands Brygge, hvor vi fik serveret LÆKRE kager, kaffe og senere tapas.


Maden var af udsøgt kvalitet og med Emmery’s og Irma i samme bygning, er det let at få stillet sulten for kvalitetsbevidste beboerne, også hvis de selv har lyst til at kaste sig ud i madlavningens kunst. Alle lejligheder har køkken og vaskemaskine og er på mindst 65 m2. Det er dermed muligt for gæsterne at føle sig mere hjemme end på et vanligt hotel.

Nu bor jeg selv en del på hotel og synes helt sikkert at STAY har ramt et rigtigt koncept. Hoteller kan hurtigt blive upersonlige, men her kan man sætte sit eget præg,  selv gøre sine dagligdagsopgaver eller vælge at få hotellet til at tage sig af dem. Mulighederne er bare større og så har de fat i den lange ende i forhold til at leje ud enten på enkelte dage eller for en længere periode på over en måneds varighed.

Anders gav en skøn rundvisning. Tagterrassen var fantastisk. Hele bygningen er egentlig formet som et stort A, og det kunne man virkelig se på terrassen , hvor der også var indbygget MOET champagnebar. Der er plads til en kæmpe fest på toppen af bygningen, og samtidig er der sådan nogle forhøjninger, så det ligner at man vil kunne afholde sin egen private fest i festen..

Det var meget spændende at se opbygningen af de nye event-lokaler og jeg glæder mig til at se det færdige resultat den 1. Oktober 2016. Der skal bygges ejerlejligheder  i 13 etager ovenover eventlokalerne. Klods op og ned af byggegrunden bliver der bygget rækkehuse i 2 etager. De ligger meget tæt – personligt vil jeg sige, at en jyde som jeg ville føle sig utilpas ved at bo så tæt, at naboer og forbipasserende kan følge med i aftensmaden.

Jeg nød især udsigten fra sky lounge hvor vi afholdt mødet. Elsker stilen hvor alt er kørt i sort og hvide farver. At man kan ændre lokalet – udseende og interiør – åbner også for kreative muligheder. Alt i alt et skønt sted, og hold nu op hvor sker der rigtig meget byggemæssigt på Bryggen.

IMG_2581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *