IMG_2941-0

Tid til mig

Man glemmer ind imellem sig selv. Især efter at man har fået børn. Hver dag er skemalagt med arbejde, planer, madlavning, madpakker, rengøring  og det kan altså godt blive for meget. Der er hele tiden noget at gøre og give sig til og man har næsten ikke tid til at tænke..

Kreativiteten forsvinder og man lever i en glaskuppel, hvor næste punk på dagsordenen hele tiden rumsterer i hovedet…

At være i nuet er rigtig svært og noget man skal huske sig selv på konstant. Men når det lykkes er det fantastisk. Nærvær er det bedste i verden.

For lige at lande med fødderne på jorden, have tid til mig selv og mine tanker (-og en god bog), elsker jeg at tage et karbad..  Er egentlig rigtig god til det når jeg er på hotel eller i mit andet hjem, men glemmer det når jeg er hjemme…

Nu har jeg købt en badeolie som helt sikkert kan hjælpe mig med at huske det vigtige for at kunne fungere for andre: Tid til mig.

Læs mere om at være i nuet og lytte til dig selv Lige her

En tanke om "Tid til mig"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *