186

WorkWorkWork

Kender I det med at give jer fuldt ud og bare ikke føle sig tilstrækkelig? På hjemmefronten, i parforholdet, overfor børnene, vennerne eller på jobbet? Fylder gøremål også meget i jeres liv? Fylder vasketøj, opvask, rengøring og madlavning også mere af de få timers hverdag med børnene end, hvad I ville ønske, havde regnet med, eller drømt om ?

Nogle gange fylder det så meget at jeg simpelthen glemmer, hvor jeg skal starte og slutte.. Så jeg har tænkt lidt.. Sidste uge var jeg på job 2 dage i København, og havde dermed for første gang i evigheder en aften, hvor jeg rent faktisk ikke havde nogen som helst planer efter arbejde. Efter jeg havde tjekket ind på Grand Hotel, hvor “mit” ( igennem tiderne ret så anvendte) hotel-værelse ventede på mig, tog jeg varmt tøj på og gik en tur.  Jeg gik ca. ½ time indtil jeg nåede min thai-massør, som kan huske mig – selvom jeg der går flere måneder – eller halve år imellem mine besøg. Hun er altid så glad for at jeg kommer – hele vejen fra jylland! Jeg fik massage i 1½ time og efterfølgende 2 dejlige kopper grøn the og begik mig så ud på min tilbagevandring igennem hjertet af København..


Hotellet og min arbejdsplads ligger lige over for hinanden. Jeg gik rundt om søen ved planetariet og hen ad vesterbrogade til jeg nåede hovedbanegården. Her købte jeg en burger, som – nu når jeg sover ude – blev spist i sengen på hotelværelset, hvor jeg så et par afsnit af serien devious maids, som for tiden -når jeg har tid – har min opmærksomhed. Jeg nød at have lidt tid til bare at gå en tur uden egentlig at være nødt til at være et givent sted på et givent tidspunkt. Jeg nød udsigten over Københavns tage fra 5. sal. Jeg havde meget mere energi næste dag.

Det er fedt at gå på arbejde. Skønt at få noget fra hånden og gøre en forskel. Det er fedt at være sammen med børnene om nogle gode oplevelser både ude og hjemme. Det er dejligt at være sammen med familien. Vi elsker at spille bræt-spil. Det er skønt at slappe af på sofaen og se TV… eller serier… Det er herligt at have tid til at gå til træning og tage lange karbade hvornår man nu end havde lyst til det… At gå en lang tur og nyde det skønne efterårsvejr. At bage boller eller en kage… helst chokoladekage…. At have overskud.. Og tid.
Prioriteringen af dagens opgaver står selvfølgelig øverst på  to do listen hver morgen. Så jeg plotter alt, hvad jeg skal nå ind i Eisenhower-modellen – med lange sætninger og ikke kun med stikord. Det har faktisk hjulpet. Jeg når mere. Både arbejdsmæssigt og privat. Og jeg når mange småting, som jeg ikke tidligere fik nået. Blandt andet også at få tid til at skrive et blog-indlæg.

Men bunkerne af vasketøj kalder… og skolebussen kører til tiden imorgen tidlig, og mit vækkeur ringer som sædvanligt før jeg er klar til det… og jeg sidder nu og laver overspringshandling nr. 87 idag…. Vasketøj og rengøring… I står ikke højt på min prioritetsliste.. Men jeg klarer det… Måske bare ikke lige i aften…

Summa summarum: jeg må gøre mere af det, der giver energi. Hvis batteriet er ladet op, så kører det hele meget bedre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *